piątek, 30 stycznia 2015

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ για το 2015



ΤΑΥΡΟΣ



Επαγγελματικά και οικονομικά 


Αρχή της χρονιάς πολλούς από εσάς θα απογοητευθεί. θα υπάρχουν πολλές ημέρες, που θα λέτε- δεν πάει άλλο, δεν αντέχω. Ίσως περιμένετε  πάρα πολύ για κάποια είδηση, για κάποια προσφορά. Μήπως κάποιος σας υποσχέθηκε κάτι,
αλλά χάθηκαν τα ίχνη του. Μήπως η δαυλιά σας πάει διαφορετικά από αυτό που περιμένατε. Για τον καθέναν αυτή η απογοήτευση, και  εκνευρισμό  θα έχουν σχέση με κάθε διαφορετικό.  Αλλά όμως θα υπάρχουν. Ιδικά μέχρι τέλος του Απριλίου. Επίσης , όχι και τόσο καλά βγαίνουν η επόμενες μήνες μέχρι τέλος Αυγούστου, αλλά για άλλο λόγο. 
Θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις, και ετοιμάσεις για αλλαγές στο χώρο εργασίας. Νύχτες χωρίς ύπνο και στρες αν προλάβετε, θα είναι η παρέα σας συχνή.
 Λίγο δύσκολα τα βλέπω και στο οικονομικό . Τα λεφτά έχουν πιο πολύ τάση να φύγουν παρά να έρχονται. Λογικό είναι όμως, επειδή θα έχετε πολλά έξοδα.

Τα πράγματα καλυτερεύουν σταδιακά, και η πρώτη εικόνα αρχίζει και σχηματίζεται προς. τέλος του καλοκαιριού. Τώρα θα βλέπεται πια τα αποτέλεσμα της προσπάθειας. Και όσο θα περνάνε εβδομάδες, τόσο η νίκη σας θα είναι όλο και πιο φανερή. Αυτό θα φέρει και μαζί την καλυτέρευση στα οικονομικά σας. Θα πάρετε πίσω πολλά από τα λεφτά που έχετε βάλει στο σχέδιο σας. 
Θα ανοίξουν και η δρόμοι για καινούριες επαγγελματικές  ευκαιρίες. Και η ήμερες σας θα έχουν πια πολλές χαρές. Οπότε μη σας στενοχωρήσουν πολύ τα δύσκολα χαρτιά στο ξεκίνημα. Όλα έχουν την πορεία, και το λόγο τους. Και την δίκη του δρόμο για πέρασμα. 
Και απογοήτευσης είναι χρήσιμες στη ζωή μας. Κάπες φορές της χρειαζόμαστε για να στρίψουμε κάπου αλλού, και κάπες άλλες φορές για να καταλαβαίνουμε τα λάθη μας, και να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε στη τάδε κατεύθυνση.




Υγεία και διάθεση



Ξεκίνημα της χρονιάς σας ετοιμάζει αρκετές χαρούμενες συνάντησης, που θα μπορείτε να γεμίζεται ξανά, και ξανά της μπαταριές σας. Μερική από εσάς μπορεί να τα παρακάνουν με τα ποτά, και τραγούδια. Πολύ από εσάς λίγο πριν το καλοκαίρι θα πέσουν με τα μούτρα στο αδυνάτισμα, και διάφορα ξεκαθαρίσματα ψυχής και σόμα. Αυτή που θα έχουν λιγότερη τύχη, ίσως θα χρειαστούν αν κάνουν θεραπείες με αντιβίωση. Είναι όμως σίγουρο, ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

 Τέλος της χρονιάς μπορεί όμως να σας κουράσει αρκετά. Σας ζήτω να είσαστε προσεκτική , να φοράτε κατάλληλα για το καιρό ρούχα και να δίνετε σημασία στα συμπτώματα. 
 Μπορεί πολύ από εσάς να χρειαστούν να κάτσουν στο κρεβάτι, και να αφήσουν την οικογένεια η τους φίλους να τους καλό μαθαίνουν. Σε πολλές γυναίκες μπορεί να υπάρχει διακοπή περιόδου.


Αγάπη και σχέσης



Πολύ γρήγορα, σχεδόν στο ξεκίνημα της χρονιάς θα εμφανιστεί κάποιος, που θα τραβήξει την προσοχή σας, αλλά τα γεγονότα, θα πηγαίνουν  πολύ σιγά. Καλά θα ήταν να αποκτήσετε υπομονή, και μη σας πιάνει απογοήτευση. 
Για ταύρους, που προς το παρόν δεν έχουν συντροφιά, έχω καλά νέα. Θα έχετε αρκετές γνωριμίες, και δεν χρειάζεται να πάρετε το πρώτο. Θα υπάρχει «ποικιλία» , για να διαλέξετε. 
Ταύροι που ήδη έχουν σχέση, θα έχουν και αυτοί όρεξη να τσιμπήσουν και κάτι άλλο. Περισσότερη από εσάς αγαπημένη ταύροι, αυτή χρονιά έχετε δυνατότητα να ξεκινήσετε σχέση όποια να κρατήσει πολύ καιρό.  Ο καινούριος παρτενέρ σας φανείτε να έχει καλή οικονομική βάση, και ασχολείται  πιθανόν με θέματα νομικά η οικονομικά, σε μεγάλο βαθμό.

Συμβουλή






Πριν διαβάσετε την περιγραφή μου, παρακαλώ καθίστε χαλαρά , ανοίξτε την κάρτα σε μια μεγαλύτερη οθόνη και κοιτάξτε την προσεκτικά.  Σκεφτείτε με ποιον/ και με τι, σας ταιριάζει, τι εικόνα φέρνει στο μυαλό ?  Γράψτε όλους αυτούς συνδυασμούς που έφερε στο μυαλό σας, διότι είναι μια πολύτιμη συμβουλή για σένα  προσωπικά, αγαπητέ ταύρο .
-                                
-
-
-

Ταρω σας δίνει μια  έξτρα συμβουλή μέσο από την κάρτα του Παπά. Αυτή κάρτα συμβολίζει και το ζώδιο σας. Με αυτό το τρόπο σας δίνει την ελπίδα, ότι αυτή  χρονιά ανοίγει σε σας. Για τον καθένα, με διαφορετικό τρόπο, αλλά σίγουρα θα έχετε να κερδίζεται πολλά. 
Κάνοντας διαλογισμό, είδα πάνω από όλα, πανέμορφες κολόνες σε χρώμα μοβ- χρώμα που ανεβάζει ψηλά το οικονομικό τομέα. Τα έβλεπα έτσι, όπως βλέπουμε της κολόνες του σπιτιού, που κτίζεται.
Είμαι σίγουρη, ότι πολύ από εσάς θα έχουν την ευκαιρία για να αγοράζουν 
διαμέρισμα, να ξεκινήσουν ανακαίνιση η να αγοράσουν έτοιμο σπίτι.
 Είδα και μια σφραγίδα, όποια έπεφτε πάνω στα διαβατήρια. Αυτό σημαίνει ότι πολύ από εσάς θα ταξιδέψουν μακριά.
Εκτός από όλα αυτά, η κάρτα του Παπά μήλα για διάφορες οικογενειακές συγκεντρώσεις, για γάμους, βαφτίσια, κλπ. Δεν αποκλείεται επίσης, μερική από εσάς Θα είναι αναγκασμένη, να περνούν μέρος, σε διάφορες κατάστασης, που θα χρειαστεί, να βάλετε, κάποιον σε τάξη, Να του εξυγιάνετε, τι είναι το σωστό και τι λάθος στης κίνησης του. Μερική θα ξεκινήσουν την δαυλιά σε θέση δάσκαλου, καθηγητή. Δεν αποκλείεται επίσης να σας ζητήσουν να αναλαμβάνετε θέση αφεντικού, στη εταιρία σας.

Δυο λόγια ακόμα

Στο δικό σας στρώσιμο υπάρχουν και κάρτες, που αναγελούν οικονομικό άνοδο και κάρτες που εγγυώνται καλή διάθεση. Θα υπάρχουν και πολύ χαρούμενες μέρες, και  μέρες, που όλα θα σας φαίνονται σαν ένα βουνό. Αυτές βαριές όμως, θα φεύγουν και γρήγορα και εύκολα. 2015 είναι για σας πολύ καλή χρονιά για να τακτοποιείται νομικές υπόθεσης. 
Δεν είναι όμως τόσο καλός, για να κανονίσετε τώρα εξωσωματική. 
 Δεν θα είναι και εύκολα να κανονίζετε ημερομηνία γάμου.  Μοναδική κάρτα από Μεγάλα Αρκανα είναι στο τομέα  της υγείας. Σας θυμίζει ότι είναι απαραίτητο να κοιτάζεται την υγεία σας. Όσοι ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν μια σημαντική θεραπεία, ας την ξεκινήσουν επιτέλους. Καλά θα ήταν να κάνετε κάθε τόσο, ένα καλό ξεκαθάρισμα και στο σώμα και στη ψυχή. Και όχι μόνο, αλλά και στο χώρο σας.




Εύχομαι, να έχετε πολύ καλή χρονιά 

1 komentarz: