środa, 28 stycznia 2015

ΚΡΙΟΣ – ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Κριός



Επαγγελματικά και οικονομικά 



Αγαπητέ μου κριέ. Το στρώσιμο που ετοίμασα για σένα ξεκίνα με μια κάρτα, όποια  μιλάει για ξεκαθαρίσματα. Και με ανώτερες δύναμης, και με τον αυτό σου. Σας περιμένει μια χρόνια εξομολογήσεις και πληρωμή. Δεν σημαίνει το ίδιο  για όλους όμως . Αυτή που δουλεύουν για άλλους, θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα αφεντικά τους. Όση έχουν της εταιρίες τους θα έχουν δύσκολες με Εφορίες, κλπ. Δεν είναι κακιά κάρτα, μη πανικοβάλλεστε, αλλά καλού – κακού κράτιστε τα έγγραφα σε μια τάξη. Ευκαιρίες για να προχωρήσετε στο επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετές. 

Αυτή χρονιά σίγουρα για πολλούς από  εσάς θα είναι εξαιρετική. Τώρα ανοίξει η όρεξη σας, και θα έχετε μεγάλη ανάγκη  να κάνετε κάτι. Κάτι που ήταν κριμένο στα όνειρα σας, εδώ και πολύ καιρό. Το 2015 είναι για σας κρίσιμη χρονιά. Δίνει μεγάλες ευκαιρίες για να προχωρήσετε, αλλά απαιτεί από σας μεγάλη δραστηριότητα και θάρρος. Μη σας σταματήσει  το γεγονός, ότι πρώτες 3-4 μήνες θα είσαστε κάθε λίγο και λιγάκι σε ‘’κόκκινο χαλί’’, για διάφορες ανακρίσεις. Μια καλές, μια καθόλου.
 Μόνο μια πολύ καλά ξεκαθαρισμένο παρελθόν μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά  και δυναμικά μπροστά στης επόμενες μήνες. Περίπου το Μάιο, θα ξεκινήσουν ενδιαφέρουσα προτάσεις απ έξω, αλλά και από το κύκλο σας. Θα έρθουν και αρκετές ευκαιρίες να βγάλετε λεφτά, έστω και από δούλες που γίνονται μόνο μια φορά. Καλά, καλά, και αποτελεσματικά, όλα θα κινηθούν μετά το καλοκαίρι. Τότε, πολύ αποτελεσματικά και δυνατά όμως. Φρόντισε, μέχρι τότε αγαπητέ μου κριέ να είσαι έτοιμος να τα ακολουθήσεις.




Υγεία και διάθεση




Πρώτες μήνες του χρόνου, δεν πρέπει να σας φέρει δύσκολες σε αυτό το τομέα. Ακόμα, και αν θα σας τυχαίνει κάτι απρόοπτο θα το εκμεταλλευτείτε  θετικά.  Για να ξεκουραστείτε και οργανώσετε δούλες, οποίες δεν μπορούσατε να κάνετε τρέχοντας συνέχεια έξω. Λίγο πιο δύσκολα μπορεί να σας βγουν η επόμενες. Δυνατότητα μικρές επεμβάσεις, ανάγκη για ένεσης. Μερική από εσάς γενικά μπορεί να έχουν προβλήματα με ότι έχει σχέση με κόκαλα. Ιδικά το περίοδο από Μάιο μέχρι Αύγουστο. 
Τελευταίες  4 μήνες του χρόνου, θα σας ταλαιπωρήσουν μικρές, άλλα κουραστικές όμως αδιαθεσίες οργανισμού. Πυρετός και βήχας, θα είναι συχνά παρέα σας. Κατάσταση θα δυσκολέψει το γεγονός, ότι στο μυαλό σας θα έχετε αγωνιστικές σκέψης. Μια σκέψη θα κυνήγα την άλλη, και δύσκολα θα παίρνεται  απόφασης. Ακόμα και σε άπλες θέματα. Και όσο στη αρχή του χρόνου, θα είστε  πιο ήσυχη και οργανωμένη, τόσο αργότερα σας ξεσηκώνει τόσο πολύ ενέργεια κ όρεξη για δράση, που θα είναι πολύ δύσκολα να σας προλάβει κάνεις. 
Το θέμα θα δυσκολέψει γεγονός, ότι θα θέλετε να κάνετε πολύ αλλαγές μαζί, και δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση, από τι ξεκινάτε. Και αποτέλεσμα? Όλα μαζί, δυναμικά, και αρκετά τρελά. 
Αν ο σύντροφος σας είναι από τους ήρεμους ανθρώπους, θα κοιτάζει να είναι όσο γίνεται περισσότερες ώρες έξω. Να μη σας ακούει και είναι αναγκασμένος να κάνει κίνησης παρόμοιες με αυτές που κάνουμε βλέποντας μια μύγα μπροστά στη μύτη μας.





Αγάπη και σχέσης



Αυτή τη χρονιά θα καταλάβετε το πόσο μεγάλο φορτίο είναι για εσάς αυτό το θέμα. Για μερικούς αίτια θα είναι η υπέρ κούραση με υποχρέωσης  σχετικά με τον σύντροφο σας. Για άλλους ( μοναχικούς) υπέρ κούραση με ένα σορό δούλες, οποίες λόγο έλλειψη του παρτενέρ έπεσαν σε σας. Κάρτα Αυτοκράτειρας στο κέντρο του στρωσίματος αναγγέλλει την ενισχύσει της σχέσης για όσους ήδη είναι σε δεσμό, και εμφανίσει ενός σοβαρού άτομο για αυτούς που είναι έτοιμη για σχέση και την αναζητάνε. Σχέσης που θα ξεκινήσουν αυτή χρονιά έχουν μεγάλη δυνατότητα να κρατήσουν. Θα κυλάνε όμως αργά. Αργά, άλλα όμορφα και σταθερά. Αυτό που μπορεί να μη σας αρέσει σε αυτό το θέμα είναι η ταχύτητα τον γεγονότων,  αργός ρυθμός  εξελίξεων . (Τίποτα περίεργο με τέτοιο ταμπεραμέντο που θα έχετε. )





Συμβουλή





Πριν διαβάσετε την περιγραφή μου, παρακαλώ καθίστε χαλαρά , ανοίξτε την κάρτα σε μια μεγαλύτερη οθόνη και κοιτάξτε την προσεκτικά.  Σκεφτείτε με ποιον/ και με τι, σας ταιριάζει, τι εικόνα φέρνει στο μυαλό ?  Γράψτε όλους αυτούς συνδυασμούς που έφερε στο μυαλό σας, διότι είναι μια πολύτιμη συμβουλή για εσάς προσωπικά, αγαπητέ κριαράκια .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Γεια μένα η κάρτα Αυτοκράτορα αντιπροσωπεύει το ζώδιο του κριού. Ταρω διαλέγοντας αυτή τη κάρτα σας δίνει μια επιβεβαίωση, ότι αυτή η χρονιά 2015 , τα δικά σας θέματα, προβλήματα και χαρές θα είναι πολύ σημαντικά για τους συντρόφους, οικογένειες σας, και φίλους. Κοιτάξτε λίγο τον άντρα οποίος κάθεται στο θρόνο του. Στο διαλογισμό που έκανα μαζί της μου βγήκαν λόγια ¨»ο Αγ. Βασίλης , κρυμμένες πόρτες πίσω του». Ο Θρόνος  του, μου θυμίζει τη θέση στη καρότσα, την οποία τραβάνε δυο γρήγορα, μαγικά  άλογα. Η πόρτες που είδα, τα όποια στη πραγματικότητα είναι η πλάτη του θρόνου του, μπορεί να είναι κρυμμένες εύκαιρες, που κάπου πίσω από την πλάτη σας κρύβονται. Καλό θα είναι, να κοιτάτε πιο προσεκτικά γύρο σας, και  ασχοληθείτε και λίγο με το παρασκήνιο. Αυτά τα άλογα, στο θρόνο του, που έχουν κεφάλια του κριού ι αιγόκερου, συμβολίζουν τους φίλους σας. Ανθρώπους, γεμάτους ενέργεια. Μήπως φτάνει να τους δώσετε το στόχο, και θα σας οδηγήσουν κατευθείαν εκεί? Οπότε…  έχετε, και τον οδηγό, και το καρότσι. Ο στόχος της «εκδρομής» έχετε?  Ξέρετε, που θέλετε να πάτε ? Αν ναι, καλά θα ήταν να οργανωθείτε καλά, καλά. Αν όχι, αξίζει να τον ψάξετε τώρα.
Και ο Αγ. Βασίλης?
 Δώρα φέρνει , έτσι δεν είναι ??




Δυο λόγια ακόμα



Στα στρωσίματα που έκανα για σας, δυο φορές εμφανίστηκαν κάρτες από τα Μεγάλα Αρκανα. Δεν υπολογίζω την τελευταία τρισδιάστατη, διότι για την Συμβουλή  τράβηξα μόνο από Μεγάλα Αρκανα. Στο τομέα της εργασίας και των αποδοχών, εμφανίστηκαν  δυο. Και  σχημάτισαν μια ‘’προστασία’’ για τη μεσαία. Η επόμενη κάρτα είναι στον τομέα συναισθημάτων.
- Τι σημαίνει αυτό;
Ταρώ αναφέρει ότι φέτος, θέματα  της εργασίας και συναισθημάτων θα απασχολούν το μυαλό σας πάνω απ όλα. Θα είναι σχεδόν στης  καθημερινές συζητήσεις  και δραστηριότητες. Ωστόσο, για περισσότερους από εσάς, αυτά τα θέματα θα είναι πιο σημαντικά, από πλευρά  της ψυχής. Όπως μια αλλαγή στη νοοτροπία, στη στάση απέναντι στο θέμα, παρά την αλλαγή στην πράξη. Θα σας είναι πιο εύκολα να δουλέψετε πιο σωστά με το υποσυνείδητο , και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.


Καλή Χρονιά να έχετε. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz